Vi er en engageret klub, der har hjemsted på Vallensbæk Rideakademi. Klubben blev stiftet i den 31. maj 2021. Vi stræber efter at være aktive arrangement- og stævnearrangører, hvor vi vil favne alle niveauer.

Vi ser frem til at afholde gode arrangementer på de fantastiske rammer, som Vallensbæk Rideakademi tilbyder.

 

Stedet har skønne faciliteter, og råder over en af Danmarks fedeste stævnepladser. I udendørssæsonen rides der på en 10.000 m2 Walber ebbe-flod fiberbundsbane. I indendørssæsonen har vi 2 store ridehuse på 20x60 m, som der ligeledes har fiberbund. Yderligere har stedet et stort område til trailerparkering let tilgængeligt, hvor der er direkte adgang til stævnebanerne. 

 

Vi er en engageret grupper der er passionerede om det klubarbejde vi laver. Derfor har vi stor interesse i at fremme sporten i de forskellige discipliner. Vi har indtil videre ambitioner om at holde helt fra de interne- og klubstævner til distrikts- og landsstævner. Her vil vi gerne tilgodese en bred gruppe stævneryttere, og derfor afholdes stævner i de forskellige discipliner, som ridesporten byder på. Vi er en del af Vestegnssamarbejdet og Københavnsmesterskabet. 

Vi har et tæt samarbejde med Vallensbæk Rideakademi og den tilhørende rideskole. Klubben er åben for alle slags ryttere med forskellige ambitioner. 

 

Vallensbæk Rideklub skal være et sted hvor man både udvikler sig ridemæssigt, samt styrker og samler det sociale engagement blandt medlemmerne. Vi bestræber os på, at folk ser interesse i at fremme klubben, og derfor har lysten som frivillig til at tage medansvar for udviklingen og driften af foreningen. 


Vi takker vore sponsorer

Vallensbæk Rideklub

Vejlegårdsvej 123-125, 2625 Vallensbæk